Målsøm

MÅLSØM er et fantastisk alternativ i vår bransje og Frislid er kanskje den beste leverandøren dere har til å utføre målsøm. Kunden kan sammen med dere designe sin egen dress, eller jakke! Med Frislids mangfoldige størrelse-, figur- og modellbase er det nærmest ikke den utfordring vi ikke kan løse. At vi i tillegg jobber med de flotteste Europeiske veveriene gjør at kunden garantert blir fornøyd med Frislid målsøm. 

Målsøm er ikke skreddersøm, derfor er det viktig at dere i butikk måler opp kunden i et Frislid produkt som er så nære ønsket sluttprodukt som mulig. Være seg modell, størrelse og gjerne også kvalitet. Har dere ikke aktuelle prøveplagg i butikk. Ta kontakt med Frislid, få dette tilsendt og gjør en ny avtale for avmåling med kunden.

Med utgangspunkt i nærmeste riktige størrelse, kan målskjemaet fylles ut post for post med pluss og minus i alle feltene. Kommentarfeltene skal fylles ut dersom det er nødvendig. En rettesnor for korrigeringer og kommentarer er at dersom eventuelle avvik fra det normale er så små at man er i tvil, så la heller være å markere for dette.
Vi vil påpeke at det ved bestilling av bare jakke også er viktig å få med mage/setemål. Skal det bestilles vest, benytter vi som regel rygglengde på vest, målt langs ryggsøm. Dette er tilstrekkelig når mål på jakke forøvrig er oppgitt riktig.

Til tross for at produktet produseres på mål av aktuelle kunde er det ikke uvanlig at produktet må sendes til en endrings skredder ved leveranse. Dette er ikke å anse som feil, eller mangel, men snarere en perfeksjonering av produktet - den siste finpuss. 

Newer Post Older Post

 

Newsletter

We want to have a great communication with you, so please select your language of preference:


Don't miss out

Subscribe to the Frislid newsletter to learn all about seasonal collections, special sales and more. You’ll also get free shipping on your first order.